En trygg miljö och god tandvård

Hos Tandläkare Malin Boström Spehar på Triangelns Tandläkargrupp är du som patient alltid i fokus och hela familjen är välkommen. Vårt mål är att erbjuda dig en säker tandvård med hög estetik samt en hållbar god tandhälsa. Vi är ett tandvårdsteam bestående av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist i nära samarbete med specialister.

Våra medarbetare

Klinikchef/ Tandläkare - Malin Boström Spehar

Gick tandläkarutbildningen på tandvårdshögskolan i Malmö och tog examen 2000. Jag arbetade i folktandvården Staffanstorp 2000- 2005 och Lorensborg 2005 fram till dec 2010 då jag började på Triangelns tandläkargrupp.

Tandläkare - Laura Ventimiglia

Utbildad tandläkare på Lunds Universitet / Malmös Tandvårdshögskola. Tog examen 1998. Jag gick specialiseringskurser i Oral kirurgi i Lausanne på Universitetssjukhuset och i implantologi och käkbensförankrad protetik, i Veronaoch på Tandläkarhögskolan i Malmö.

Tandhygienist - Carola Adelhammar Imhäuser

Gick tandhygienist utbildningen i Umeå på tandvårds högskolan. Tog examen 1986. Jag har jobbat som tandhygienist på triangelns tandläkargrupp i Malmö i 25 år.

Tandsköterska
Agnetha Read

Har jobbar som tandsköterska i folktandvården och privat sedan 1984 då jag tog examen på tandsköterske skolan i Malmö. Efter 10 år i England varav 3 år som kliniksamordnare kom jag 2010 tillbaka till Sverige och började jobba på Triangelns tandläkargrupp med Malin.

Tandsköterska
Joyce Pettersson

Joyce började som praktikant på 2005, och har efter avslutad utbildning jobbat hos oss på Triangelns Tandläkargrupp som tandsköterska och sterilansvarig.

Tandsköterska
Edyta Antonellii

Tandsköterska
Sofie Jönsson